BMW

Eladó 2016 Kia Optima Phe – Az Utazás Élménye

author
2 minutes, 18 seconds Read
New York 2016 Kia Optima Revealed [Updated] Korean Car Blog
New York 2016 Kia Optima Revealed [Updated] Korean Car Blog from thekoreancarblog.com

Kia Optima PHE a koreai autógyártó cég által 2016-ban gyártott nagy méretű, nyugati stílusú autó. A két ajtós, négy személyes autó egyike a Kia legnépszerűbb modelljeinek, amelyet a vevők szeretnek a kényelem és a hangulat miatt. A kényelem és a komfort érdekében az autó jelentős tágas teret biztosít, amelyben az utasok kényelmesen ülhetnek.

Erőforrások és teljesítmény

A Kia Optima PHE-t 2.4 literes négyhengeres motor hajtja, amely 144 lóerőt ad le. Az autó 5 sebességes manuális váltóval vagy 6 sebességes automatikus váltóval kapható. Az autó képes 0–60 mph-ra 3,8 másodperc alatt felgyorsulni. A Kia Optima PHE képes egy literrel 11,3 km-t megtétetni, ami jónak mondható az autó kategóriájában.

Kényelem és stílus

A Kia Optima PHE-t jelentős mértékben fejlesztették a komfort és a stílus érdekében. Az autóban számos kényelmi funkció található, beleértve a kényelmes üléseket, a tágas teret a hátsó utasok számára és az elegáns légkondicionálást. Az autóban továbbá számos stílusos bőr és műszerfal, valamint különböző színű ablaktörlők, stb. található.

Biztonsági funkciók

A Kia Optima PHE számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a három pontos övrendszert, az ABS fékeket, az elektronikus stabilitási programot, a kanyarodási stabilitási rendszert, a légzsákokat és a központi zárat. Az autóban továbbá számos biztonságtechnológia található, beleértve a visszapillantó tükröket, a hátsó parkoló szenzorokat és a látómező-figyelő rendszert.

Ár és garancia

Az eladásra kínált Kia Optima PHE 2016-ból származik, amelyhez jelenleg körülbelül 6.000–7.000 euró közötti áron lehet hozzájutni. Az autóval jár egy 5 éves/100.000 km-es garancia, amely fedezi a jármű motorját és a jármű vázát.

Végszó

A Kia Optima PHE-t eladó egy remek autó azok számára, akik kényelmes és stílusos autót keresnek. Az autó képes megbízható teljesítményre és jó biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják az utazás biztonságát. A Kia Optima PHE-vel kapcsolatos további információkért érdemes egy autószalonban vagy egy Kia márkakereskedőnél érdeklődni.

Similar Posts

Leave a Reply