BMW

A 2013 Kia Ceed Kombi Méretei

author
4 minutes, 46 seconds Read
Kia Ceed Kombi Meretek KIA Ceed Review
Kia Ceed Kombi Meretek KIA Ceed Review from kiaceedreview.blogspot.com

2013-ban a Kia Ceed kombi végre megjelent a piacon. Az autó kompakt méretekkel és megbízható motorokkal rendelkezik, így a vevők nagy örömmel fogadták. Az autó méretei közül a hosszúság, a szélesség és a magasság érdemelnek figyelmet. Az autó hossza 4.48 méter, szélessége 1.77 méter és magassága 1.45 méter. Az autó belső térben is kényelmes és biztonságos. Ezeknek a méreteknek köszönhetően az autó tökéletesen alkalmas családi kirándulásokra és városi közlekedésre is.

Váz és tengelytáv

A Kia Ceed kombi kiváló minőségű, több rétegű acélvázban készül. A váz lehetővé teszi a jó kormányzást, és biztosítja a jármű stabilitását. Az autó tengelytávja 2570 mm. Ez a tengelytáv elég hosszú ahhoz, hogy a vezető kényelmesen kormányozza az autót. Az autó alapvetően szögletes formájú, de a jó minőségű karosszéria megtartja a jármű megjelenését.

A Kia Ceed Kombi üzemanyagtartálya

A Kia Ceed kombi hátsó tengelyén található egy 50 literes, szabványos üzemanyagtartály. Az autó ezen kívül szintén rendelkezik egy 8 literes tartályt az üzemanyag-adagoló szivattyúhoz. A jármű össztömege 1350 kg. A jármű tömege is jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a vezető kényelmesen kormányozza az autót.

Kényelmi funkciók

A Kia Ceed kombi egyaránt kényelmes a vezető és utasai számára. Az autóba beépítették a lehető legjobb kényelmi funkciókat. Ezek közé tartozik a légkondicionáló, amely biztosítja a vezető és utasai számára a megfelelő hőmérsékletet. Az autó szintén rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, amely lehetővé teszi a vezető számára a telefonos kapcsolatok kezelését. Az autó továbbá egy 6 hangszórós audio rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy a kedvenc zenéit hallgassa az autóban.

Vezetői nézet

A Kia Ceed kombi vezetői nézete is kiváló. Az autóba beépítették a legjobb minőségű bőrüléseket, amelyek kényelmesen fogadják a vezetőt. Az autóba beépített kormány is jó minőségű, és jó fogást biztosít. Az autóba beépített ablakok is kiválóan ellenőrzik a külső környezetet, hogy a vezető biztonságban érezze magát az autóban. Az autóba beépített külső visszapillantó tükrök is tisztán láthatók, és biztosítják a megfelelő látóteret a vezetőnek.

Biztonsági funkciók

A Kia Ceed kombi biztonsági funkciói közül említésre méltó a légzsákrendszer, a lábtér légzsákok, a vezető és első utas ülésein található légzsákok, valamint a részleges légzsákok az oldalsó üléseken. Ezek a légzsákok biztosítják a vezető és utasai számára a biztonságot. Az autóba beépített biztonsági funkciók közé tartozik a sávtartó rendszer is. Ez a rendszer segít a vezetőnek abban, hogy a sávban maradjon, és megakadályozza, hogy elhagyja a sávot. Az autóba beépített lámpák is jó minőségűek, és biztosítják a vezető számára a megfelelő látóteret az éjszakai vezetés során.

Gazdaságosság

A Kia Ceed kombi meglehetősen gazdaságos autó. Az autó motorja kombinálva van egy 6 sebességes manuális váltóval, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy a lehető legjobb teljesítményt érje el. Az autó átlagos vegyes üzemanyag-fogyasztása 5.3 liter/100 km. Az autó kombinált váltóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy az autót a lehető leghatékonyabban használja. Az autó továbbá karbon-dioxid-kibocsátása is alacsony, ami tovább növeli az autó gazdaságosságát.

Az autó ára

A Kia Ceed kombi egy megfizethető árú autó. Az autó ára Magyarországon általában 1.7 millió Ft körül mozog. Az autó ára függ a kiválasztott extra felszerelésektől is. Az autó kiváló minőségű, és számos funkcióval rendelkezik, így a vevőknek nagy örömükre szolgál. Az autó kombinálva van egy 5 éves biztosítással, ami tovább növeli az autó értékét.

Összefoglalva

A Kia Ceed kombi egy kompakt, stílusos autó, amely kiváló minőségű motorokkal és kényelmi funkciókkal rendelkezik. Az autó méretei közül a hosszúság, szélesség és magasság érdemelnek figyelmet. A jármű össztömege 1350 kg, és szintén rendelkezik egy 50 literes üzemanyagtartállyal. Az autóba beépített kényelmi funkciók közé tartozik a Bluetooth-kapcsolat, a légkondicionáló, a 6 hangszórós audio rendszer és a kormány. Az autó vezetői nézete is kiváló, és biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az autó gazdaságos és megfizethető árú. Az autó ára Magyarországon általában 1.7 millió Ft körül mozog.

Similar Posts

Leave a Reply