BMW

Az 2012-Es Kia Sportage Csomagtartó Magassága

author
2 minutes, 11 seconds Read
Formabontó fazon az új Kia Sportage Blikk
Formabontó fazon az új Kia Sportage Blikk from www.blikk.hu

Az 2012-es Kia Sportage az egyik legtöbbfunkciós kompakt SUV-ként szolgál. Az egyik legnépszerűbb tulajdonsága a kényelmes belső tér, amely egy kompakt karosszériába szerelve számos előnyös funkcióval rendelkezik. Az egyik legjobb tulajdonsága a csomagtartó magassága, amely egy fontos terület, amelyet sok vevő figyelembe vesz.

A Kia Sportage csomagtartó magassága közepes méretű, de bőséges tárolási lehetőséget biztosít. A csomagtartó magassága 888 mm, a szélessége pedig 1555 mm, ami megfelel a kompakt SUV kategóriájának. A csomagtartó aljának magassága is alacsony, csak 365 mm-re. A hátsó ülések lehajtásával a csomagtartó aljának magassága tovább csökkenhet.

A Kia Sportage csomagtartójában elhelyezhető tárgyak tömege nem haladhatja meg a 75 kg-ot. A csomagtartó magassága csak közepes méretű, és nem megfelelő nagyobb tárgyak befogadására. A Kia Sportage csomagtartója két különböző módon is megnyitható. Az első opció a csomagtartó felső részének kinyitása, amely lehetővé teszi a tárgyak könnyű tárolását. A második opció a csomagtartó aljának kinyitása, amely lehetővé teszi a nehezebb tárgyak elhelyezését.

Az 2012-es Kia Sportage csomagtartójában elhelyezett tárgyak szállításához használható egy különleges csomagtartó borítás is. Ez a borítás könnyen eltávolítható, és segítségével megvédheti a csomagtartó tartalmát a káros hatásoktól. A borítás segítségével megvédheti a csomagtartó alját a kosztól, sártól és a különböző károsító anyagoktól.

Az 2012-es Kia Sportage csomagterének magassága egy kompakt SUV kategóriájában nagy előnyökkel rendelkezik. Megfelelő tárgyak tárolására alkalmas, és könnyen használható. A csomagtartó borítása megvédi a tartalmat a káros hatásoktól, így a csomagtartó tartalma biztonságban lesz. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy könnyen megnyitható, így nem kell sok időt fordítania a tárgyak tárolására. Az 2012-es Kia Sportage csomagtartó magassága egy kiváló választás, ha kompakt SUV-t keres.

Similar Posts

Leave a Reply