2004 Volvo V50 2.0 D Alapjarat

author
2 minutes, 51 seconds Read
Volvo V50 Marelli Generátor Ford
Volvo V50 Marelli Generátor Ford from impact.deminasi.com

Kompakt és könnyű

2004-es Volvo V50 2.0 d Alapjarat egy kompakt, könnyű és kényelmes autó, amely kiválóan alkalmas olyan helyzetekben, amikor kompromisszumot kell kötni a kényelem és a teljesítmény között. Ez az autó tökéletesen megfelel a városi vezetéshez, de nem fél a hosszú távú utazásoktól sem.

Alapvető tulajdonságok

Az autó alapvető tulajdonságai közé tartozik az 1.8 literes, turbós benzinmotor, amely 124 lóerőt és 158 Nm nyomatékot biztosít, és a 5 sebességes manuális váltó. A váltónak köszönhetően az autó akár 6,2 liter/100km-es fogyasztást is produkálhat, ami kiváló hatékonyságot jelent. Az autó csúcssebessége pedig 190 km/h.

Kényelem és biztonság

Az autó kényelme kiemelkedő, a vezetői ülés kényelmes és könnyen állítható, így biztosítva a kényelmes utazást. Az autóba épített biztonsági rendszerek, például az ütközésfigyelő rendszer, a gázpedál-ellenőrző rendszer, a légzsákrendszer, a vezetőfülke légzsákrendszere és a stabilitáskontroll rendszer biztosítják a vezető és az utasok biztonságát.

Külső megjelenés

Az autó külső megjelenése is egyedülálló. Az autó könnyű és letisztult vonalvezetésű, amely kiemeli az autó modern megjelenését. Az autó alapvető színei közé tartoznak a fehér, a fekete, a szürke és a kék, de más színek is elérhetőek. Az autó orrán található a Volvo jellegzetes hűtőrácsa. Az autó hátulján a hatalmas kipufogó csövek és a LED-es hátsó lámpák adnak egyedülálló megjelenést.

Műszaki jellemzők

Az autó műszaki jellemzői közé tartozik az ötfokozatú manuális váltó, a 2.0 literes benzinmotor, a 124 lóerős teljesítmény és a 158 Nm nyomaték. Az autó elektromos irányítású vezérléssel rendelkezik, amely könnyíti a vezetést. Az autóba épített sokféle technológia, például a Bluetooth, a távirányítás, a navigációs rendszer és a digitális képernyő lehetővé teszi a vezető számára, hogy biztonságosan és hatékonyan vezessen.

Költségek

Az autó ára elérheti a 4,5 millió forintot, ami magas ár egy kompakt autóhoz képest. Az autó üzemeltetési költségei azonban alacsonyak, ami különösen hosszú távon hasznos lehet. Az autó karbantartási és javítási költségei is alacsonyak, így az autó hosszú távon is megbízható lehet.

Összegzés

A 2004-es Volvo V50 2.0 d Alapjarat egy nagyszerű kompakt autó, amely kiválóan alkalmas városi vezetésre és hosszabb utazásokra is. Az autó modern megjelenésű, alacsony fogyasztású és költséghatékony. Az autó biztonsági rendszerei és technológiái biztosítják a biztonságos vezetést, és az autó üzemeltetési költségei alacsonyak. Egy kiváló autó, amely megfelelhet az Ön igényeinek.

Similar Posts

Leave a Reply